Regina Louise’in ortağı kim? Amerikalı yazar şimdi kimle çıkıyor?

Regina Louise'in ortağı kim?
Regina Louise

Atıştırmalıklarınızı, kahvenizi veya ne isterseniz alın, bugün World Wide Web’de heyecan yaratan “Regina Louise’in partneri kim?” haberine geçiyoruz. Ancak bugünkü konumuza devam etmeden önce, Regina Louise’e bir göz atalım. Kamu konuşmacısı, yazar ve çocukların savunucusu olan Regina Louise, 2 Mayıs 1963’te Amerika Birleşik Devletleri’nde doğdu. Hiç şüphesiz çok etkileyici ve coşkulu bir konuşmacıdır.

Ayrıca, eğitiminden bahsetmişken, on bir yaşına kadar Molly Dawson İlköğretim Okulu’nda öğretmenlik yaptı. Ancak on bir yaşında, kişisel sebeplerden dolayı okulu bırakmıştı. Okulu bırakmasının nedeni, ailesinin ayrılığı nedeniyle on üçüncü doğum gününden bir gün önce Richmond Polis Departmanında olmak istemesiydi. Babası annesinden ayrıldıktan sonra, babası 1970’lerin sonlarında kızını koruyucu aileye bıraktı. Orada bir hemşireyle tanıştı, Kerr Louise’i evlat edinmekle ilgilendi, ancak bölge yargıcı onun talebini reddetti.

Ek olarak, Louise üretken ancak etkili bir profesyonel haline geldi. En çok California Juvenile Cort sisteminde bir çocuk olarak otuzdan fazla koruyucu aileden sağ çıkmasıyla tanınır. Bir halk figürü olarak, KQED Forumu, NPR All Things Consigned, CBC, BBC ve CBS Early Show’da da yer almıştır. Sonuç olarak, kendisini takip eden dinleyicilerinden çokça sevgi alarak yaşam tarzını yükseltti. Öykülerinin tamamı çeşitli yayın organlarında ve dergilerde yayımlandı.

Regina Louise'in ortağı kim?
Kamu konuşmacısı, yazar ve çocuk hakları savunucusu Regina Louise.

Regina Louise’in ortağı kim?

Şimdiye kadar, Regina Louise’in ortağı hakkında hiçbir bilgi yok. Onayımıza göre, Regina Louise muhtemelen bekar ve henüz kimseyle evlenmedi. Böyle, Regina Luiz 2022’de kimseyle çıkmayacak. Ayrıca, bildiğimiz hiçbir geçmiş ilişkisi yok. Bununla ilgili herhangi bir güncelleme alırsak, size ilk söyleyen biz olacağız, bu yüzden bizimle iletişim halinde kalmalısınız.

Üstelik sonunda Jane Kerr adlı kreşte kendisine bağlı hemşireler tarafından evlat edinildi. 41 yaşındaki Lousie, otuz yıl önce başvurusunu reddeden bölge yargıcı tarafından daha önce görevden alınan kadın tarafından nihayet bakılıyor. Regina, hayranları arasında büyük popülerlik kazanmış çalışkan bir sanatçıdır. Tahmini net değeri, onu 1-5 milyon dolarlık net değeri olan en zengin kadınlardan biri yaptı. Şimdiye kadar birçok ödül ve derece aldı.

Ayrıca okuyun: Justin Welby net değeri: Bir İngiliz piskoposu ne kadar kazanıyor?

Regina Louise hakkında daha fazla bilgi

Regina’nın gerçek hikayesine dayanan Lifetime akış platformunda 2019’da yayınlanan I Am Somebody’s Child: The Regina Louise Story filmi Regina Louise hakkında daha fazla bilgi edinmek için devam edin. Sonuç olarak, filmdeki rolüyle ülke çapında tanınan bir isim oldu. Regina, çevresindeki insanları etkilemek ve motive etmek için birçok talk show yaptı.

Regina Louise'in ortağı kim?
Regina, I Am Birinin Çocuğu: Regina Louise Hikayesi adlı filmiyle ilgili konuşma programlarından birinde.

Topluluk önünde konuşmacı, yazar ve çocukların savunucusu olmak gibi birçok yeteneğe sahip çok etkileyici bir karakterdir. Lousie, sonuç olarak hayranlarından çok fazla takdir ve hayranlık aldı. O şimdi San Francisco Körfez Bölgesi’nde yaşıyor. I Am Somebody’s Child: The Regina Louise Story adlı filminde Angela Fairley Regina Louise, Jennifer Goodwin Jane Kerr, Kim Hawthorne Gwen Ford, Monique Coleman ve Sherry Somem rol alıyor. 18 yaşından önce Louise, 30’dan fazla bakım evinde, grup evinde ve akıl hastanesinde yaşıyordu.

Şu anda bir grup insana travma ve kişisel gelişim endişeleri hakkında ders veriyor ve ayrıca koruyucu bakımın kaldırılmasını savunuyor. Yakın zamanda evlat edinme ve mücadele yoluyla koruyucu ailedeki azınlık gençlerinin sayısını azalttığı için ABD İnsan Hizmetleri Departmanından Bireysel Başarı Ödülü aldı. Los Angeles County Denetleme Kurulu, Los Angeles County gençliğine yardım ettiği için onu onurlandırdı.

Ayrıca okuyun: Justin Welby net değeri: Bir İngiliz piskoposu ne kadar kazanıyor?

[ad_2]

Related posts

Leave a Comment