Anna Johnston’ın erkek arkadaşı kim? ‘Gizemli aşk ilgisi’ hakkında her şey

Anna Johnston erkek arkadaşı

Burada Anna Johnston’ın erkek arkadaşının kim olduğunu tartışacağız. 7 Little Johnstons yıldızının gizemli aşk ilgisi hakkında ne biliyoruz? Temel bilgilerden başlayarak, Anna Marie Johnston, ailesinin daha önce bahsettiği gerçeklik dizisinde başrol oynayan bir TV kişiliği haline geldi. Hikaye, cücelikten muzdarip yedi aile üyesinin etrafında dönüyor. 15 Mart 2022’de 11. sezonuyla başlayan dizi, 2005’te (evlat edinildi) aileye kucak açtı. Ailede her zaman sorun kaynağı olmuştur ve kendini evde istenmeyen hisseder. Bu genellikle garip konuşmalara yol açtı.

Aşk ilgisinden bahseden Anna Johnston, kişisel hayatını her zaman bir sır olarak tutmaya çalıştı. Jonah ve Liz’in programda çok açık bir ilişkisi vardı, bu yüzden hayranların Anna’nın ilişkisine gerçekten ihtiyacı var. Aslında biriyle görüşüyor ama onu ailesiyle tanıştırmaya yeterince hazır görünmüyor. Anna Johnston’ın erkek arkadaşı hakkında daha fazla detay için bu makaleyi sonuna kadar okumanızı şiddetle tavsiye ederim.

AYRICA OKUYUN: Elizabeth Johnston’ın Boşanması: ‘7 Little Johnstons’ yıldızı yollarını ayırdı mı?

Anna Johnston’ın erkek arkadaşı kim?

Anna gizemli erkek arkadaşı hakkında bir sır saklarken, hayranlar birkaç varsayımda bulunmaya başlıyor. Anna Johnston hayatının aşkıyla bir ilişki içindedir ama şu anda onu tanıştırmakta isteksizdir.

19 Aralık 2021’de Anna Johnston, en iyi lise arkadaşıyla bir fotoğrafını paylaştı. Haber çıktığından beri insanlar onun erkek arkadaşı olma ihtimalinden şüphe etmeye başladı. 11. sezon fragmanında Trent, fotoğraftaki çocuğun sadece bir arkadaşı olup olmadığını veya bunun ötesinde bir şey paylaşıp paylaşmadığını sordu. Kabul edip etmeyeceğini de sordu. Anna buna “Duh” diye yanıt verdi.

anna johnston arkadaşı
Anna Johnston en iyi lise erkek arkadaşıyla

Öte yandan bazı hayranlar da Joose’dan şüpheleniyor. Sezon 11’de değişim öğrencisi olarak yer aldı. Finlandiya’da doğdu ve üç ay boyunca Amerika Birleşik Devletleri’nde Johnston ailesiyle yaşadı. 6 Şubat 2022’de Anna onunla bir fotoğraf paylaştı. Instagram hesap. Bunu gören insanlar birlikte iyi göründüklerini söylediler. Birçoğu, Anna’nın Joose ile çıkıp çıkmaması gerektiği konusunda da görüş bildirdi.

anna johnston arkadaşı
Anna Johnston ve Jose

Ancak Anna Johnston henüz hiçbir şeyi doğrulamadı. Bu nedenle, lisedeki en iyi arkadaşı Joose veya başka biriyle çıkıp çıkmadığı hala bilinmiyor.

Ayrıca Okuyun: Bradley Wiggins’in Kız Arkadaşı Kimdir? Bisikletçi kiminle çıkıyor?

Anna Johnston hakkında daha fazla bilgi

Anna Johnston 7 Mayıs 2000’de doğdu, şu anda 21 yaşında. Mayıs ayının başındaki doğum günü ile burcu Boğa. Biyolojik ebeveynleri hakkında hiçbir şey bilinmiyor. Ancak Anna, sırasıyla Amber Johnston ve Joseph Trent Johnston tarafından evlat edinildiğinde beş yaşındaydı. Sosyal medyada çok aktif ve bol bol fotoğraf paylaşıyor. Instagram’da şu anda 381K takipçiyi geçti. Ancak Twitter’da aktif görünmüyor.

Her iki ebeveyni de ellerinden gelenin en iyisini yapmaya ve gerektiğinde arkadaş canlısı ve katı olmaya çalıştı. Ancak Anna kendini bir yabancı gibi hissettiğini paylaştı. Anna’nın Kyle adında bir arkadaşıyla takıldığı bir zaman vardı. Ailesi bundan hoşlanmadı ve onunla paylaştığı ilişki hakkında onu sorgulayarak endişelerini gösterdi. Hayranlar Anna’yı yargılamaktan hoşlanmadılar. Onu büyük bir sevgi ve kutsamalarla tam olarak desteklediler. Bazen, iyi bir bağ paylaşıp paylaşmadığı veya ailesiyle iyi anlaştığı hala şüphelidir. Ne olursa olsun hayatında mutlu olmasını dilerim. İnsanlar onu olduğu gibi seviyor. Bundan daha fazla bahsedecek olursak, Anna bir evcil hayvan sever. Yeni oda arkadaşı var ve bu onun sevimli köpeğinden başkası değil. Genellikle dizide gösterilir. Kendisini birinin gururlu sahibi olmaya çağırıyor.

Anna Johnston’a hayatının önümüzdeki günleri için en iyi dileklerimle. Umarım yakında gerçek erkek arkadaşının kimliğini ortaya çıkarır!

Ayrıca Okuyun: Kathryn Bayes’in Kardeşi Kimdir? Ryan Johnston ve Cal Siraj kavgası



[ad_2]

Related posts

Leave a Comment