Marie Portas’ın ortağı kim? Ünlü evliliği hakkında her şey

Marie Portas'ın ortağı kim?

Marie Portas’ın aşk hayatının her detayını birlikte keşfedeceğimiz partneri hakkında konuşuyoruz. Marie Portas, 28 Mayıs 1960’da Birleşik Krallık’ta doğan ünlü bir TV Sunucusu. En çok Perakende ve İşle ilgili TV Şovları ile tanınır. Ev sahibi alanına girmeden önce, Marie aynı zamanda Hotel GB şovunun yardımcı yönetmeniydi. 1997’de Harvey Nichols’tan ayrılarak Yellow Door adlı kendi danışmanlık firmasını kurdu.

Marie çok çalışkan ama cüretkar bir halk figürüdür, bu nedenle çok fazla ün ve popülerlik kazanmıştır. Portas, Watford’un kuzeyindeki Windsor Yolu’ndaki verandanın sonundaki küçük bir evde büyük bir İrlandalı ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Rickmansworth’taki St Joan of Arc Katolik Okulu’na transfer olmadan önce Kuzey Watford’daki Holy Rood Katolik Genç Okulu’na katıldı. Hayatının en kötü ve en travmatik kısmı anne ve babasını kaybettiği zamandı. Marie Portas’ın annesi o 16 yaşındayken beyin iltihabından öldü ve babası iki yıl sonra kalp krizinden öldü.

Kariyerine 1997 yılında devam eden şirket, Clarks, Louis Vuitton, Oasis Stores, Swarovski, Dunhill, Boden, Thomas Pink, Patek Philippe ve Mercedes-Benz gibi birçok büyük markanın yanı sıra Sainsbury’s, Habitat ve Westfield ve Liberty ve The Body Shop. Daha sonra Ocak 2013’te şirketi Portas Agency Ltd. olarak yeniden adlandırdı. Ve birçok takipçisi için eşsiz bir ikon haline geldi.

Marie Portas'ın ortağı kim?
Marie Portas tanınmış bir TV sunucusudur, 28 Mayıs 1960’ta Birleşik Krallık’ta doğdu.

Marie Portas’ın ortağı kim?

Marie Portas’ın aşk hayatı, diğer birçok ünlü gibi her zaman ilgi odağı oldu. Bunun nedeni, Marie ve eski karısı Melanie Ricky’nin 2014’te Birleşik Krallık’ta evlenen ilk eşcinsel çiftlerden biri olmaları. İkisinin de adı henüz belli olmayan altı yaşında bir çocukları var. Evet, okuduğum kadarıyla, Marie’nin eski ortağı Melanie Ricky, şimdi de “eski” kelimesinin anlamını mı düşünüyorsun? Bu nedenle, Marie ve Melanie karşılıklı olarak ilişkilerini kopardılar, birbirlerinden çok uzaklara ayrıldılar.

Bunun sonucu olarak, Marie Portas çok uzun zamandır bekar ve henüz eşi yok! Önceki ilişkilerine dönersek, Mary başlangıçta yaklaşık 14 yıl boyunca kimya mühendisi ve iki çocuğu olduğu Unilever CEO’su Graham Portas ile evlendi. İkisi arasındaki bağ birbirlerine minnettar değildi, bu yüzden Mary boşanmaya karar verdi. Kocasından boşandıktan sonra, Mary Portas’ın ortağı Melanie Ricky, Mary’nin çocuklarıyla Primrose Hill’e taşındı.

Marie Portas'ın ortağı
Marie Portas’ın ortağı

Parlamento, eşcinsel evliliğe ilişkin anayasa yasalarını revize ettikten sonra, Mary ve Melanie, Birleşik Krallık’ta ilişkilerini evliliğe dönüştüren ilk çiftlerden biri oldular. Ancak 17 Mayıs 2019’da çift boşandıklarını açıkladı. Şimdi boşanmalarının arkasındaki sebep belirsiz ve açıklanamıyor. İkisinin de birlikte satın aldıkları bir mülkleri var, ama şimdi ayrıldılar ve Kuzey Batı Londra’da 5 milyon dolara mal olan sattılar. Şimdi ikisi de aynı Londra’da birbirinden uzakta yaşıyorlar.

Marie Portas, zengin bir kadın ve ev sahibi olarak yaptığı çalışmalardan dolayı ünlü bir kişiliktir. Şüphesiz, kariyerinde uzun bir yol kat etmiş çalışkan ve çalışkan bir güreşçidir. Pazarlama konusunda uzmanlaşmıştır ve Birleşik Krallık perakende sektörü hakkında onlarca yıllık deneyime ve anlayışa sahiptir. Marie birçok ödül ve onur kazandı. Mary, adını İngiltere’de doğan ünlülerin efsanevi listesine de getirmeyi başardı. Toplam, Marie Portas’ın tahmini net değeri 4 milyon dolar. Hayranlarından büyük beğeni topladı ve uzun kariyeri boyunca iyi bir ün kazandı.

Ayrıca okuyun: Sn. Mayor 2. Sezon 7. Bölüm Çıkış Tarihi: Western Style Gizemli Cinayet Partisi

[ad_2]

Related posts

Leave a Comment