Paloma Faith’in Ortağı: Bu günlerde çıkan İngiliz şarkıcı kim?

Ortak Paloma Faith
Paloma İnancı

Burada Paloma Faith ortağının kim olduğunu tartışacağız. Ünlü şarkıcının kariyeri ve kişisel hayatı hakkında ne biliyoruz? Pekala, Paloma Faith şüphesiz neslinin en yetenekli şarkıcılarından ve şarkı yazarlarından biri. Paloma Faith, giyim ve müzikteki benzersiz ve eski moda tarzıyla tanınan ünlü bir İngiliz şarkıcı ve aktris. Albümün başlığı “Gerçeği mi yoksa güzel bir şeyi mi istiyorsun?” 2009’da yayınlanan ilk albümüydü. İkinci albümü Fall to Grace, ilk çıkışından daha başarılıydı ve o zamandan beri 2017’nin ilk albümü The Architect dahil olmak üzere iki LP yayınladı. Paloma ayrıca Dread, The Imaginarium of Doctor Parnassus, St Trinian’s’ın 2007 versiyonu ve Youth gibi filmlerde de oyuncu olarak çalıştı.

Paloma, 2016’da The Voice UK’in beşinci sezonunda ve 2020’de The Voice Kids’te jüri üyeliği yaptı. Paloma Faith, 21 Temmuz 1981’de Los Angeles, California’da doğdu. Faith, İspanyol bir anne ve İngiliz bir babanın çocuğu olarak Hackney’de doğdu, ancak ailesi Norfolk’tandı. Faith iki yaşındayken, ailesi boşandı ve sonunda boşandı. Stoke Newington’da annesi tarafından büyütüldü, ancak babaannesi ile yakın bir ilişki sürdürdü. Çocukken Dalston’da bale dersleri alırdı. Ayrıca yarı zamanlı olarak satış asistanı, provokatör ajan, kabare şarkıcısı, yaşam modeli, barmen ve sihirbaz asistanı olarak çalıştı. Öyleyse, hazırsanız, hemen başlayalım ve ortak Paloma Faith hakkında daha fazla bilgi edinelim.

Paloma Faith’in ortağı kim?

Lyman Lahcen, Paloma Faith’in uzun vadeli ortağıdır. 2013’ün başından beri mutlu çift çıkıyor. Ağustos 2016’da uzun süredir birlikte olduğu Lyman Lahcen ile ilk çocuklarını beklediklerini ve Aralık 2016’da doğum yaptığını duyurdu. Ardından 24 Eylül 2020’de sosyal medyadan ikinci çocuğunu beklediğini duyurdu. altıncı IVF döngüsünden sonra hamile kaldı.

Paloma İnanç Ortağı
Paloma İnancı

Güzel bir kız bebek, bebek 21 Şubat 2021’de doğdu. Paloma, resmi olarak evli olmamasına rağmen Lyman’ı kocası olarak adlandırıyor. 2015’teki raporlara göre, Lyman Londra’da yaşamaktan keyif aldı çünkü orada “hayatının aşkı” ile tanıştı. Lyman ile çıkmadan önce Paloma, şef olan Ryan Haynes ile bir ilişki içindeydi. Ayrıca Faith, 2005 yılında Yeni Zelandalı şef Ryan Haines ile evlendi, ancak çift sekiz aylık evlilikten sonra 2009’da ayrıldı.

Ayrıca Okuyun: Carly Pierce’ın 2022’deki Erkek Arkadaşı Kim? Şarkıcı-söz yazarının hayatıyla çıkmak

Lyman, Hüseyin’e kimdir?

Leman Lahcine, 1987 yılında Grenoble’da doğan 35 yaşında bir Fransız sanatçı ve tasarımcı. Cezayir asıllı. Hussain, 2014’te Londra’ya taşınmadan önce New York’ta önemli miktarda zaman geçirmesine rağmen, dünyanın her yerinde seyahat etti, yaşadı ve çalıştı. Lyman’ın ilginç ve yenilikçi sanat eserleri New York ve Londra’da sergilendi.

2015 yılında kendi sanat galerisi olan bir fırın olan Maison Bertaux’da çalışmalarını sergiledi. Çalışmalarını güncelledi. Instagram Periyodik olarak çalışmalarının fotoğraflarını içeren bir hesap. Moda tutkusunun yanı sıra renk paletleri ile çalışmaktan da keyif alıyor. Çalışmaları, diğerleri arasında Londra’daki Swans and Parrots ve New York’taki Jenny Gallery dahil olmak üzere çeşitli yerlerde gösterildi. 2022 itibariyle, Lehman’ın net değerinin 1 milyon dolar olması bekleniyor.

Paloma Faith hakkında daha fazla bilgi

Paloma Faith, benzersiz ve retro moda anlayışıyla tanınır. Bir mezzosoprano balad olarak şarkı söyler. Müziği genellikle ruh, caz ve müjde unsurlarını birleştirir ve Amy Winehouse, Adele ve Duffy ile karşılaştırılır. Paloma, Kasım 2020’de trans kadınlara yönelik şiddeti ve ayrımcılığı kınayan bir açık mektup imzaladı. Faith’in ilk albümü Do You Want Truth or Something Beautiful? 2009’da çekildi.

Paloma İnanç Ortağı
Paloma İnancı

2015 yılında BRIT En İyi Solo Sanatçı Ödülü’nü aldı. Paloma, etkileyici şarkıcılık kariyerinin yanı sıra oyunculuk sektöründe de başarı elde etti. Faith de dahil olmak üzere bir dizi filmde rol aldı St. Trinian’s, Dogface ve Blandings bunlardan birkaçı. Paloma, kariyeri boyunca büyük bir servet biriktirdi. Faith’in servetinin 2 milyon sterlin civarında olduğu tahmin ediliyor. Müzisyen, servetini seyahat ederek ve hit şarkılar yazarak kazandı.

Ayrıca Okuyun: Zara Holland’ın Erkek Arkadaşı Kimdir? Çıktığı model kim?



[ad_2]

Related posts

Leave a Comment