Hafta Sonu Açıklandı: Kate’i Kim Öldürdü?

Hafta sonunu açıklayın
Hafta sonunu açıklayın

3 Mart 2022’de vizyona giren The Weekend Away, en iyi arkadaşı Kate’i ziyarete gelen Beth ile başlayan gizemli bir dramadır. Kate kısa süre önce kocası Jay’den boşandı. Beth oldukça utangaç bir kızken, Kate açık sözlü ve parti tipi bir kişidir. Sahibi Zain’in arabasına geldim. Kate, ileride başvurmak üzere ziyaret kimliğini aldı. Beth ve Kate, Beth’in ona bir kolye verdiği bir kafede tanıştılar.

Kolyeyi verirken içinden bir boncuk çıktı. Kate onu o kadar çok seviyor ki bu kolyeyi kocaman bir gülümsemeyle kabul ediyor. Beth, Kate’in boşanmadan hiç etkilenmediğini görünce şaşırdı. O üzgün değildi. Bunun yerine, onu kutluyordu. The Weekend Away’in sonunda neler olduğunu öğrenmek için okumaya devam edin.

hafta sonu arsa

Sonra, Kate’in Jay’in kredi kartına sahip olduğunu söylediği bir restoranı ziyaret ederler, böylece fatura hakkında endişelenmesine gerek kalmaz. Bu sırada Kate bir telefon aldı. Beth kredi kartının çalışmadığını öğrendi (garson ona söyledi). Beth geldiğinde Kate ona her şeyi anlattı ve Kate ona Jay’den bir telefon aldığını ve her şeyi bildiğini söyledi.

Kate eve gitmek yerine Beth’in kulübe gelmesi için ısrar etti. Orada iki adamla tanıştılar. İçkilerini bitirip içlerinde olmadıklarında Kate iki adamdan onları otele götürmelerini istedi.

Sabah Beth, Kate’in kayıp olduğunu fark eder. Birkaç kan lekesi ve kırık cam buldum. Hemen Sibestian’a (otelde çalışan) sordum. Ama o bunun farkında değildi. Polis memuru Pavic ile tanıştığı polis karakolunu ziyaret etti ve Pavic tüm hikayeyi anlattıktan sonra gülmeye başladı ve arkadaşının kaçmış olabileceğini söyledi.

The Weekend Away'de Beit Wazen
The Weekend Away’de Beit Wazen

Aynı şeyi ona söyleyen kocasını aradı. Daha sonra Hırvatistan’da tanıdığım ikinci kişi olduğu için Zayn’i aradım. Zane, onları otele götüren iki çocuğu bulmasına yardım eder. Birisi sadece odayı çalmak istediklerini söyledi, bunun dışında hiçbir şey yapmadılar.

Beth polise söylemek istedi ama Zane onu polisten uzak tutmasını söyledi çünkü vizesiyle ilgili bir şey yüzünden tutuklanabilirdi. Polis karakolunu yalnız ziyaret etmişti ve Polis Memuru Pavec’in davasını henüz yazmadığını görünce şaşırdı. Shasha ondan daha büyüktü. Sinirlendi ve davayı altına aldı.

Hafta Sonu Açıklayıcı: Bavitch Kate’i Öldürdü mü?

Ertesi gün Shasha, Kate’in cesedini denizde bulduklarını söyler. Beth onu görmeye gitti ve kocası Rob ve Kate arasında bazı özel mesajlar bulduğu yüzünün kilidini açtı. Ayrıca restoranda oldukları gün Rob’un onu aradığını da öğrendi.

Beth, otelin zemin katında yaşamaya başladı. Orada kocasını aradı ve Kate ile olan ilişkisi hakkında her şeyi bildiğini söyledi. Biraz sonra polis geldi, vizesine el koydu ve hiçbir yere gitmemesini söyledi.

Polisin bütün bunları nasıl öğrendiğini anlamıyordu. Sebastian’ın odasına bağlı bir kablo bulunca içeri girdim ve güvenlik kameraları buldum. Uzun uğraşlar sonunda Kate’in otele bıraktığı arabanın numarasını aldım. Ayrıca Kate’in arabadaki adama bağırdığını gördü.

Biraz aradıktan sonra Beth, Kate’i öldürenin Pavich olduğunu öğrenir. Daha sonra onunla tanışır ve Kate’i öldürdüğünü bildiğini söyler, ancak bir şekilde Pavich yanlışlıkla büyük bir çukura düşer ve kısa bir süre sonra ölür. Shasha, bazı yasadışı davalara karıştığını ve bu nedenle turizm şubesine götürüldüğünü söyler.

Hafta sonu Kate’i kim öldürdü?

Sonunda Kate’in kızına bakmak için Rob’u ziyaret ettiğini gördük. O zamanlar ayrılmışlardı, ancak Beth bir işe gitmek zorunda kaldığında Rob ara sıra kızlarıyla ilgileniyordu. Evinde Kate’e verdiği bir boncuk kolye buldu. Şimdi tüm hikaye onun için. Kate, Rob’la bir gece geçirdi, ama Beth’i o kadar çok sevdiği için Rob’la herhangi bir ilişki kurmak istemedi, ama Rob istemedi.

The Weekend Away filminden bir sahne
The Weekend Away filminden bir sahne

Rob, Kate’le aynı gece Beth sarhoş olduğunda sahilde tanıştı. Onu sevdiğini söyledi ama Kate bu ilişkiyi kabul etmeye hazır değildi. Can sıkıcı bir şekilde, Rob Kate’i itti ve öldüğü yere denize düştü. Beth hemen Shasha’yı aradı ve ona her şeyi anlattı. Sonunda Beth’i kızıyla birlikte gördük. Bu nedenle, Kent’i öldürenin Rob olduğu açıktır.

Ayrıca Okuyun: Christopher Dean’in net değeri nedir? Kişisel ve profesyonel hayatı hakkında her şey

[ad_2]

Related posts

Leave a Comment