Kung Fu 2. Sezon 7. Bölüm: Çıkış Tarihi ve Önizleme

Kung Fu 2. Sezon 7. Bölüm Yayın Tarihi
Kung Fu her hafta The CW’de yayınlanıyor

Kung Fu 2. Sezon 7. Bölüm ne yazık ki bir haftalık bir aradan sonra yayınlanacak. Haber birçok kişiyi hayal kırıklığına uğratacak olsa da hayranlar, Bölüm VII nihayet geldiğinde bir sonraki adımda ne olacağını görmekten heyecan duyacaklar. Yaklaşan geziler için mağazada pek çok umut verici hikaye var. Yedinciden başlayarak, önümüzde net bir hikaye var gibi görünüyor. Bu hikayenin özü, Juliet’in peşinde olduğu gizemli taşlar gibi görünüyor. Nikki ondan önce bu eserlere erişmeye çalışıyordu.

Ancak görünen o ki bu taşlar sonunda Nikki ve diğerleri için büyük bir belaya yol açacaktır. Büyük riskler gelene kadar, Nikki’nin eli Henry’yi kaçıranlarla dolu olacak. Onu kurtarırken elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda kalacak ve Nikki dövüş sanatları motorlarını çalıştırdığında sevdiğimiz çocuk! Şimdi Kung Fu’nun 2. Sezonunun 7. Bölümünün gerektirdiği her şeye dalalım. Önümüzdeki spoiler!

Kung Fu 2. Sezon 7. Bölüm Yayın Tarihi

Kung Fu 2. Sezon 7. Bölüm 21 Nisan 2022’de yayınlanacak. Richard Speight Jr. TV kalemi olarak Jon Pring ile bölümü yönetiyor. Yedinci bölümün adı “Simyacı”. Bölüm yayınlandığında izleyebilirsiniz CW Bir haftalık bir aradan sonra Çarşamba günü saat 21:00 ET’de. Yeni bölümler her hafta Çarşamba günleri TV’de ve yayından sonraki gün resmi CW uygulaması ve CWTV.com’da çevrimiçi olarak yayınlanıyor. Buna ek olarak, gösteriyi Amazon Prime Video ve Vudu aracılığıyla çevrimiçi olarak da yayınlayabilirsiniz.

7. Bölüm Önizleme

Yaklaşan bölümün resmi özeti şöyledir: “Nikki, Juliet’in peşinde olduğu gizemli taşın ardındaki sırları araştırıyor; Henry babası hakkında şok edici bir vahiy ortaya koyuyor; Althea bunu uygulamaya koymak için yatırımcı toplantılarına hazırlanıyor; Dennis babasından bir ültimatom alıyor. ” 7. bölüm promosunda görebildiğimiz her şeye göre, Nikki birçok kung fu dövüşüne katılacak gibi görünüyor. Bununla birlikte, aksiyon dolu bölüm birçok başka hikaye içeriyor gibi görünüyor.

Nikki, kaçırılan Henry’yi kurtarırken birkaç düşmanla savaşacak. Bu arada, aynı anda kaosa neden olan güçlü bir taşla da uğraşmak zorunda kalacaktı. Çok heyecan verici şeyler oluyor ve hayranlar bundan sonra ne olacağını görmek için sabırsızlanıyor. Her geçen bölümle, ikinci sezon giderek daha iyi hale geliyor. Ne yazık ki, İkinci Yıl’ın bir sonraki bölümünün The CW’ye gelmesi için bir süre beklememiz gerekecek.

Ayrıca Okuyun: Kung Fu 2. Sezonu İngiltere, ABD ve Avustralya’da çevrimiçi olarak nereden izlenir?

[ad_2]

Related posts

Leave a Comment