Dünyadaki en kötü insanı açıklayın ve analiz edin

Dünyanın en kötü insanını açıklayın
Dünyanın en kötü insanı (2021)

Aynı konu ve aynı metaforlara sahip, aynı hikayeyi tekrar tekrar işleyen birçok romantik film var. Dağınık ilişkileri ve modern bir ilişki içinde olmanın zorluğunu betimleyen belirli bir tür romantik film olmasına rağmen. Bu tip, her zaman yüksek romantizm beklentilerinizi kıracağından ve sizi bir alaycı haline getireceğinden emin olacaktır. Ancak, filmlerin çekilme biçiminde bazı gerçekler ve gerçekler var. The Worst Person in the World böyle bir filmdir. 2021’de vizyona giren film eleştirmenlerden büyük beğeni topladı, ancak The Worst Person in the World’ün sonu netleşti.

Film, kara romantik komedi türüne giriyor ve “Oslo Üçlemesi”nin son bölümü. İlk iki film Reprise ve Oslo, 31 Ağustos idi. Bu üç film arasındaki olay örgüsü, tür ve diğer önemli unsurlarla hikaye doğrudan bağlantılı olmasa da üç tanesini dizide tutmayı başarıyorlar. Daha önce de belirtildiği gibi, film, çoğu etkileyici olan birçok eleştirel inceleme almayı başardı. Film için neredeyse hiç kötü yorum yok. Derin bir şeyler izlemek istiyorsanız filmi izlemenizi öneririz.

Dünyanın en kötü insanı komplosu

Filmin sonuna gelmeden önce, daha iyi anlamak için olay örgüsüne geçelim. Film, hangi mesleği seçmesi gerektiği konusunda kafası biraz karışık görünen ana karakterimiz Julie ile başlıyor. Önce tıp okuyor, sonra psikolojiye geçiyor ve ardından seçimini yeniden gözden geçiriyor. Bütün bunlar, Jolie’nin istikrarsız ve çok kaprisli olduğu gerçeğine işaret ediyor. Bu gerçek, ilişkisini sağlam tutmak için mücadele ettiğinde daha sık tekrarlanır. Film başladığında erkek arkadaşı olmasına rağmen farklı insanlarla takıldığını görüyoruz. Axel ile aynı zamanda tanıştım.

Dünyanın en kötü insanını açıklayın
Dünyanın En Kötü Kişisi’nde Julie rolünde Rinat Renzvi.

Her ikisi de ilişkiyi dinamik ve canlı tutmak için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarından, Aksel ile aşağıdakiler oldukça statik bir ilişki olarak kabul edilebilir. Ancak Jolie hamile kaldığında kalıcı bir aile rüyasına girmeyi hayal bile etmez. O zaman Axel’den hoşlanmayabileceğini bile fark etti. Burası Elvind ile tanıştığı yer ve ilişkileri hakkında aynı duygulara sahip görünüyorlar. Bu onları yakınlaştırır, onları aldatacak şekilde değil.

Filmin sonlarına doğru, Julie’nin bir düğmeyi açtığı ve o ve Elfind dışında zamanın durduğu çok büyülü bir durum görüyoruz. İkisi de çıkıyor ve ilişkilerinin nasıl biteceğini hissedebiliyorsunuz.

Ayrıca okuyun, Destiny 2: The Witch Queen bir açıklama ve olay örgüsü özeti ile biter

Dünyanın en kötü insanını açıklayın

Filmin sonunda Axel’in pankreas kanseri olduğunu öğrendik ve bu arada hamile olduğunu öğrendi. Daha önce de belirtildiği gibi, Jolie anne olmaya hazır değil. Ancak, her şey için çok suçlu hissediyor ve çok geçmeden Axel’in öldüğünü öğreniyor. Seyirciler onun Elfind’e dönmesini bekliyordu. Ancak, hayretler içinde bırakmadı. Filmin finalinde Julie’yi bir film setinde fotoğrafçı olarak çalışırken görüyoruz ve Elvind’i bir manken ve çocuğuyla birlikte görüyor. Ancak, güçlü kalır ve eve döner. Mesleğe daldığını ve eskisi gibi ortalıkta dolaşmadığını görüyoruz.

Dünyanın en kötü insanını açıklayın
Jolie’nin hayatını düşündüğü filmin son sahnelerinden birinde.

Bu Jolie için o kadar önemlidir ki, hayatında tam olarak ne istediğini öğrendiğinde, kendi başına gayet iyi olabilmiştir. Ayrıca geçiş sahnesi mecazi anlamda çok anlamlıydı. Bu muhtemelen Jolie’nin gerçekten oturup seçeneklerini düşündüğü ilk seferdi. Ondan önce, çoğunlukla kalbinin istediği yerde dönerdi. Bu sefer her şeyi düşündüm ve yine de Axel’le kaldım. Bu onun adına büyük bir adımdı. Unutulmaması gereken başka bir şey de, Elvind ve Julie bir düzeyde bağlantılı olmalarına rağmen, aslında bunu anlamadı. Axel, Julie hakkında her şeyi biliyor ve hatta onu anlıyordu. Kendini bulduğu an, hiçbir yere yerleşmeden kendi başına yerleşebilirdi.

Ayrıca şunu okuyun, The Explanation of The Damned End (2022): Netflix’te Başka Bir Tipik Korku Var mı?

En kötü insan kim?

Şimdi başlığı ve taşıdığı önemi düşünebilirsiniz. Pekala, olaya çok basit bir seviyeden bakarsak, o zaman elbette Jolie dünyanın en kötü insanı olarak kabul edilmelidir. Ancak yapımcıların niyeti bu değil. Bir kişinin birbiriyle ilişkili olduğunda sahip olduğu etkilere şımartmak isterler. Jolie’nin karar vermekteki isteksizliğinin etrafındaki birçok insanı incittiğine şüphe yok.

Ancak, artık duygusal olarak bağlı olmadığını hissettiği bir yerden uzaklaşmaması gerektiğini de göz önünde bulundurmalıyız? Birine karşı hislerini kaybetmesine rağmen onunla kalmak çok daha kötü değil mi? Sonunda, kimsenin dünyadaki en kötü insanlar olamayacağı sonucuna vardık. Her şey farklı bakış açılarına ve bakış açılarına bağlı.

Ayrıca şunu okuyun, “Mavi Bir Nokta”nın Sonunu Açıklamak: Aşk Kör müdür?

[ad_2]

Related posts

Leave a Comment