The Walking Dead 11. Sezon 17. Bölüm: Çıkış Tarihi ve Yayın Ayrıntıları

The Walking Dead 11. Sezon 17. Bölüm Yayın Tarihi
Daryl ve Aaron’ın yer aldığı The Walking Dead 11. Sezon 16. Bölümden

The Walking Dead 16. Sezonu, dizinin en az bir konusu için sona erdi. Maggie ve Leah sezon ortası finalinde son kez karşı karşıya gelirken, The Reapers’ın hikayesi sona erdi. Maggie ve Daryl onlardan kurtulmayı başarmış olabilir ama karşılığında Alexandria ve Hilltop’u kaybettiler. Hornsby’den kaçarken tek umutları The Walking Dead 11. Sezon 17. Bölüm’ün keşfedebileceği içeriden biri.

Hornsby kiracısı Reapers ve Maggie’nin grubu arasındaki savaşın yanı sıra, Eugene Sebastian Melton’u yenmek için bazı arkadaşlarla çalıştı. Böylece Max doğru olanı yapmayı ve hükümeti devirmeyi kabul etti. Kanıt bulamasalar da verilen bilgiler kaosa neden olmaya yetti. İnsanlar Miltons’ı sorgulayacak mı? The Walking Dead S11’in on yedinci bölümünün bizim için neler hazırladığını öğrenelim.

The Walking Dead 11. Sezon 17. Bölüm Yayın Tarihi ve Spoiler

The Walking Dead 11. Sezon 17. Bölüm için resmi bir çıkış tarihi yok. Bu yazının yazıldığı sırada. Son on altıncı bölüm, The Walking Dead’in on ikinci sezonunun ikinci bölümünün sonu oldu. Resmi olarak, şovun yanı sıra sezonu tamamlayacak üçüncü bir sezon daha geliyor. Bu nedenle on yedinci bölümün The Walking Dead Üçüncü Sezon 11. Sezonun galası olmasını bekleyebiliriz.

The Walking Dead 11. Sezon 17. Bölümünü ne zaman bekleyebiliriz?
Negan, Maggie ve Annie’nin yer aldığı The Walking Dead 11. Sezon – 16. Bölümden

The Walking Dead Seasons’ın önceki çıkış tarihine bakacak olursak ya Ekim-Kasım ya da Şubat-Mart-Nisan arası. Bunu akılda tutarak, The Walking Dead 11. Sezonun 17. bölümünün bir yerde yayınlanmasını bekleyebiliriz. Ekim veya Kasım. Bu sefer sezonun bitmesini bekliyoruz Yıl sonu veya 2023 başı.

Ne bekleyebileceğimizden bahsetmişken, İkinci Bölüm’ün son bölümüne bir bakış, Eugene’in grubunun Miltons ailesini tehlikeye atabileceğini gösteriyor. Hornsby Daryl, Maggie ve gruplarını avlamaya çalışırken, Commonwealth topluluğu arasında kaos beklemeliyiz.

The Walking Dead S11E17 çıkış zamanı ve yayın detayları

The Walking Dead S11’in on yedinci bölümü için resmi bir çıkış tarihi olana kadar, final sezonunun ilk iki bölümünü ABD’de AMC+’da yayınlayabilirsiniz. Benzer şekilde, Birleşik Krallık’ta The Walking Dead Sezon 11’i Star ile Disney+’da, Avustralya’da ise BINGE’de izleyebilirsiniz. On birinci sezon resmi olarak sona erdiğinde, uluslararası ülkeler bunu alabilir. Netflix.

Ayrıca Okuyun: The Walking Dead 11. Sezon – 16. Bölüm Özet ve İnceleme: Leah ve Reapers’tan Son Gördüğümüz

[ad_2]

Related posts

Leave a Comment