Coronation Street oyuncusu Joseph Owen Wandera 27 yaşında öldü.

Joseph Owen Wandera hayatını kaybetti
Joseph Owen Wandera

Şok edici bir olayda, gelecek vaat eden genç oyuncu Joseph Owen Wandera vefat etti. Henüz 27 yaşındaydı. Ünlü dizi Coronation Street’te yer alan aktörün tatildeyken epilepsi nöbeti geçirdikten sonra öldüğü bildirildi.

Oyuncu defalarca Tamarindo, Cali El Cruz’daki Villa Verde One’da kaldı. Öldüğü gece bir partiye katılırken, kendini iyi hissetmediğini açıklayarak kız arkadaşını çabucak aradı. Youssef’in bir gözünü görmemesi ve vücudunun sol tarafında da his kaybı olmasıyla işler karıştı.

Oyuncu, BBC filmi Inside Out’ta rol aldı.

Ortaya çıkan komplikasyonlarla aktör, onu alan ve dairelerine geri getiren bir arkadaşını hemen aradı. Bundan sonra, Joseph kanepede uyudu ama birkaç saat sonra arkadaşı Joseph’i kanepede nöbet geçirirken buldu. Yakında tıbbi yardım çağrıldı, ancak onu canlandıramadılar ve aktörün öldüğü ilan edildi.

Oyuncu, 2012’de Manchester Fringe Festivali’nin bir parçasıydı ve Scott & Bailey ve Moving On’da televizyon rolleri oynamaya devam etti. Merhum aktör ayrıca BBC’nin Inside Out dizisinin iki yeniden yapımında yer alırken bir BBC Comedy Showcase pilotunda da rol aldı. Joseph Owen, Coronation Street’te bir Eileen Grimshaw arabası satın almakla ilgilenen bir alıcı olarak rol aldı. Oyuncu ayrıca Çocuklar ve Gençlerin DNA’sı Oyunculuk sınıfında bazı kapsamlı eğitim öğretim drama atölyeleri yaptı.

Joseph Owen Wandera hayatını kaybetti
Joseph Owen Wandera

Oyunculuk sınıfı, Joseph’i “yumuşak ve meleksi bir ruh” olarak tanımlarken DNA’ya yürekten bir saygı duruşunda bulundu. Örgüt, genç ruhu herkesin kendine olan inancını aşan ve savundukları her şeyi somutlaştıran biri olarak hatırlayarak uzun bir açıklama yapar. Joseph Owen ayrıca bir aktör, sanatçı, vizyon sahibi, erkek kardeş, oğul, arkadaş, sırdaş, hediye ve aile olarak tanımlandı. Ashley Conway ayrıca Joseph’in GoFundMe’deki haraç sayfasında da yayınladı. Pek çoğu gibi onların da tüm bunlara inanamadıkları ve Joe’yu aradıkları söylendi. Bu topraklar için gerçekten çok iyi.



[ad_2]

Related posts

Leave a Comment