Shanina Shayk bir bebek bekliyor: hamilelik ortaya çıkıyor

İşte iyi haber geliyor! Süper model Shanina Shayk bir bebek bekliyor. sonumuz!! Hamileliğiyle ilgili böyle bir haberi sosyal medya hesabından açıklamayalı bir gün oldu. Shanina ayrıca erkek arkadaşı Matthew Adesoyan’ı etiketleyerek hamile fotoğraflarının olduğu bir fotoğraf seti paylaştı. Hayranlar o kadar heyecanlı ki gözlerini onun tuhaf bebek yumruğunun fotoğraflarından alamıyorlar.

Anneler Günü için Shanina Shaik, doğmamış çocuğuna yürekten bir haraç yazdı. Ayrıca model, annesine atıfta bulunarak onun ne kadar harika olduğunu açıkladı ve ona annelik hakkında çok şey öğretti. Shanina Shayk’ın hamileliği hakkında daha fazla ayrıntı almak için biraz daha derine inelim.

Ayrıca Okuyun: Kara Kilby Hamile mi? Hamileliğiyle ilgili her şey bir söylenti

Shanina Shayk bebek bekliyor

8 Mayıs 2022’de süper model ilk çocuğuna hamile olduğunu açıkladı. Bir gönderide, şöyle bir yorum ekledi: “Hayatımın yeni aşkına, beni annen olarak seçtiğin için teşekkür ederim. Hatırlayabildiğim kadarıyla seni hep istedim ve bazen sabrım sınandı. Zamanlama doğru olmalı, ve senin rehberin, koruyucun ve en iyi arkadaşın olmaya hazır olduğumu güvenle söyleyebilirim.”

Shanina Shayk bebek bekliyor
Shanina Shaik hamile

Günler geçtikçe Shanina bir annenin rolünü öğrenir. Çocuğun refahı ile ilgili endişe, anneler için her zaman sürekli bir stres olmuştur ve model bir istisna değildir. Annesi çıtayı yükseltti ve çocuğu büyütmek için sabırsızlanıyor. Çocuğunun nazik, şefkatli, düşünceli olmasını ve kendisinin en iyi versiyonu olmasını ister. Shanina Sheikh, gönderisini şu sözlerle sonlandırdı: “Annen ve baban seninle tanışmak için sabırsızlanıyor! Annen her zaman sevildi.”

Gönderi, ailelerden, arkadaşlardan ve hayranlardan çok sayıda tebrik yorumuyla doldu. Kourtney Kardashian yorumladı, “Bu bir nimettir. Senin adına çok mutluyum Shanina.” Natalia Bryant ve Gabby Westbrook da dahil olmak üzere, çoğu Shayna ve Matthew’a sevgi ve destek veren diğer ünlüler. Çift, bu güzel hayatı bu dünyaya getirmek için çok heyecanlı.

Çok fazla sevgi!

Ayrıca Okuyun: Biberiye Kalp Denildiğinde Hamile midir?

[ad_2]

Related posts

Leave a Comment