Berserk açıklaması ve arsa özeti

çılgın sonu açıkladı
çılgın (2019)

Öncelikle bir şeyi açıklığa kavuşturalım, bu Berserk’in bir animesi veya mangası değil, 2019’un insanların aklını başından almayı başaran kara komedi filmi. Ancak bu film, kara komedi nedeniyle tanınma veya takdir görmedi. Kara komedilerin çoğu ana akım haline gelemez çünkü herkes filmde belirlenen mizah standardını kavrayamaz. Bu nedenle, filmi anlamak ve zevk almak isteyenler için. Bu nedenle, bu yazıda Çılgınca Bitiş Açıklamasını ve ayrıca film hakkında daha fazlasını gözden geçireceğiz.

Ne yazık ki, filmin reytingi oldukça düşüktü ve elbette Berserk sinemalarda arkadaşlarınızla izlenebilecek bir şey değil, bu yüzden muhtemelen film çok fazla tanınmadı. Kara komedi seviyorsanız bu filmi beğenebilirsiniz. Bu tür filmlere ilginiz yoksa gitmemenizi öneririz.

çılgın arsa

Filmin sonuna gelmeden ve bunun ne anlama gelebileceğine geçmeden önce Berserk filminin konusuna geçelim. Böylece film, iki arkadaş Evan ve Ravi’nin senaryolarını bir zombi filminde tamamlamaya çalışmasıyla başlar ve bu da onların büyük çıkışlarını yakalamalarına yardımcı olur. Ancak, senaryonun daha gerçekçi olması gerektiğini düşünüyorlar ve bir “asit yolculuğuna” çıkmaya ya da aralarında korku salacak otlar ve şeyler almaya karar veriyorlar. Ancak bundan sonrası herkesin kafasını karıştıracak delice bir olaylar dizisidir. Hikayenin daha fazla güce ve hatta komedi zamanlamasına ihtiyacı vardı, bu da hepsini bir araya getirecekti.

çılgın sonu açıkladı
Filmden bir sahne.

Ancak, önce arkadaşlarının kendileri tarafından öldürülmesi ve ardından Raffy’nin çılgın eski kız arkadaşının da bir silahla gelip Raffy’yi vurmaya çalışması nedeniyle her iki arkadaşın da büyük bir korkuyla karşı karşıya olduğunu öğreniyoruz. Kısa bir süre sonra Duane adında bir polis, arama yapmak için evlerine geldi. Bütün bunlar, iki arkadaşı birbirini öldürmeye çalışırken bulduğumuz için büyük bir kargaşaya yol açar. Filmde bir noktada çok şey oluyor ve kendinizi tüm oyunun içinde kaybolmuş olarak bulabilirsiniz.

Ayrıca şunu da okuyun, “İzleme Penceresi: Kraliçe’nin Evi” Açıklama Sona Erdi: Mi Ra’yı Kim Öldürdü?

Açıklama çılgın son

Sona geldiğimizde işler biraz daha tuhaflaştı ve kontrolden çıktı. Evan, Ravi’yi daha önce öldürmeye çalıştığı için bir sandalyeye bağladı. Bundan sonrası kimsenin beklemediği bir doruk noktasıdır. Ravi, her şeyi taklit ettiğini ortaya koyuyor. Daha önce Evan’ın ajansından kovulduğu söyleniyordu. Ravi, zombi senaryosunda potansiyel gördüğü için tüm planının bu olduğunu ortaya koyuyor. Ancak, Evan ajanstayken senaryoyu pek umursamadı. Ayrıca Dhawan’ın polis olmadığını, medya tarafından Ravi ve eski kız arkadaşının fotoğraflarını çekmeye zorlanan çılgın bir takipçi olduğunu da biliyorlar.

çılgın sonu açıkladı
Filmden bir sahne.

Duane, Jazz’ı tabancayla öldürmeye çalışır, ancak Evan onunla savaşmaya çalışır ve onun yerine vurulur. O ölürken bize kahramanın sonunda ölmesi gerektiğini söylüyor. Ancak ironik olan şey, Jazz’ın Ravi’ye Evan öldükten sonra yeni bir yazara ihtiyaçları olduğunu söylemesidir. Gösteri yapımcılarının insanların kendi hayatlarındaki ve diğerlerindeki rollerine dair ipucu vermeleri için iyi bir şans var. Ivan, hayatı boyunca, arkadaşı ve diğerleri uğruna asil bir şekilde ölen bir kahramandı. Ancak uğrunda canını feda ettiği arkadaşları için onların harika senaryosu için bir yazardan başka bir şey değildi. Bu çok sinir bozucu çünkü ana karakter olabileceğimizi düşünerek ölüyoruz, ama biz sadece küçük bir yan karakter veya birileri için bir destek ve başka bir şey değiliz.

Ayrıca, Arşiv 81’in Açıklama Açıklamasını da okuyun: Komple Reset to Plot

[ad_2]

Related posts

Leave a Comment