A Quiet Place 3 2025’te vizyona girecek, Paramount Pictures ayrıntıları paylaşıyor

Sessiz Bir Yer 3 Versiyon 2025
Quiet Place 2 (CR: Paramount Pictures)

sessiz bir yer 3, 2025’te gösterime girmeyi dört gözle bekliyor.Popüler Paramount Pictures serisi, üçüncü bölümüyle 2025’te aksiyon gerilim filmini doğurmaya hazırlanıyor. Salı günü, yıllık yatırımcı sunumu sırasında stüdyo, sessiz yer 3. 2025, Michael Sarnosky’nin Abbott klanının olmadığı kıyamet sonrası bir dünyada geçen yeni filmi “A Quiet Place”den çok farklı.

Paramount Pictures ile gelişen hissedin sessiz bir yer stüdyolarından çıktılar. Belki de en büyük hit 2021’deydi, sessiz yer 3 Kitlelerde heyecan uyandırması bekleniyor.

Paramount Pictures ve Nickelodeon’un en yeni sakini ve CEO’su Brian Robbins, platformunda en çekici franchise’a sahip olduğunu iddia etti. Okul öncesi dönem çocuklarına ve farklı kuşaklardan insanlara hizmet verdiklerini bildirdi. Böylece bu sinema şaheserleri sadece büyük ekranlara yapışmakla kalmayacak.

A Quiet Place 3 geliştiriliyor, 2025’te çıkıyor

sessiz yer 3 2025’te vizyona girecek. Filmle ilgili vizyona girmenin yanı sıra çoğu ayrıntı gizli kalsa da, oyuncu kadrosu halk tarafından oldukça iyi biliniyor. John Krasinski Filmi yazıp yönetecek. Bu arada rolleri Emily Blunt, Millicent Symonds ve Noah Joby oynayacak. Hayranlar, 2021’deki etkileyici performanslarının ardından üçlüyü görmek için sabırsızlanıyor sessiz bir yer devamı.

sessiz bir yer Filminin devamına yol açan kritik ve ticari bir başarıydı. sessiz yer 2. COVID-19 döneminde lansmanına rağmen, yaklaşık 300 milyon dolar hasılat elde etti. 2023 yılında vizyona girecek olan Threequel filmi, John Krasinki’nin aklından geçen olay örgüsüne dayanmaktadır. Ancak henüz pek bir şey açığa çıkmadı. Krasinki, Michael Bay, Andrew Form ve Brad Fuller ile birlikte Sunday Night afişi aracılığıyla üretecek.

Sessiz Bir Yer 3 Versiyon 2025
sessiz bir yer (CR: Paramount Pictures)

sessiz yer 32025’te piyasaya sürülmesi planlanan Paramount Studios’ta geliştirme başladı. Ayrıca stüdyo, uzun metrajlı film serisi Sonic the Hedgehog’un genişletildiğini duyurdu.

Krasinski, 2023 ve 2035’te vizyona girmesi planlanan A Quiet Place filmleri üzerinde çalışmanın yanı sıra, yakında çıkacak olan Hayali Dostlar filmini yazıyor, üretiyor, oynuyor ve yönetiyor. Filmde Ryan Reynolds ve Phoebe Walter Bridge rol alıyor.

AYRICA OKUYUN: Lady Whistledown, Bridgerton 2. Sezonun fragmanıyla geri dönüyor, devam filmi neredeyse geldi!



[ad_2]

Related posts

Leave a Comment