Aşk ve Ölüm: Prömiyer ne zaman gerçekleşecek? komplo ve tahminler

Aşk ve Ölüm çıkış tarihi
Aşk ve Ölüm çıkış tarihi

1980’de Teksas’ın merkezinde bir balta cinayetini anlatan Elizabeth Olsen’in başrolde olduğu Love and Death’in yaklaşan HBO sınırlı dizisi bu yıl düşüyor. Hollywood’un sunacağı iki yapımdan sadece biri. Şimdilik buna odaklanacağız. Diğer işlem Hulu tarafından gerçekleştirilecek ve web sitemizde de yer veriyoruz. Ama şimdilik bununla kalalım.

HBO’nun David E. Kelley ve Akademi Ödüllü Nicole Kidman imzalı Love and Death prodüksiyonunda Elizabeth Olsen, Jesse Plemons ve Lily Rabe başrollerde. Yaklaşan bu yapım hakkında her şeyi bilmek istiyorsanız, kepçeyi yukarıdan aşağıya doğru okuduğunuzdan emin olun. Şimdi lafı fazla uzatmadan bu konuya geçelim!

Aşk ve Ölüm çıkış tarihi
Elizabeth Olsen baltalı katil rolünü oynayacak!

Aşk ve ölümün konusu nedir?

Willie, Teksas’ta yerel kiliseye katılan ve üyeler olan karı koca, 1980 yılında güzel ve sakin bir hayat yaşıyorlar. Candy Montgomery (Elizabeth Olsen), arkadaşı Betty Gore’u (Lily Rabe) bir baltayla öldürür ve yeni hayatlarına başlar. ortaya çıkana kadar hayat.

1970’lerin ikinci yarısında Candy ve Betty’nin kocası (Jesse Plemons) partnerlerinin bilmediği bir evlilik dışı ilişki yaşarlar.İlişkinin sona ermesinden kısa bir süre sonra Betty Gore’un 41 baltayla bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıkar. Candy, Betty’yi canlı gören son kişi olduğu için baş şüpheli oldu.

Deneme

Duruşma yeniden başladığında Candy, Betty’yi öldürenin kendisi olduğunu itiraf eder. Betty’nin, kocasının Candy ile ilişkisini öğrendikten sonra üzüldüğünü ve önce ona saldırdığını iddia ediyor. Sonuç olarak, Candy, Betty’yi nefsi müdafaa için öldürdüğünü ve herhangi bir suçla suçlanmadığını iddia ediyor.

Aşk ve ölüm gerçek bir hikayeye mi dayanıyor?

Birincisi, Aşk ve Ölüm, Betty Gore’un 1980’de Teksas’ta Candy Montgomery tarafından korkunç ölümünün gerçek hikayesini anlatıyor. İkincisi, hikaye Jim Atkinson tarafından yazılmış bir kitapta kronikleşiyor. Kitabın başlığı “Aşkın El Kitabı: Banliyölerde Tutku ve Ölümün Zorlayıcı Bir Hikayesi”.

tükürmek

Elizabeth Olsen – onu Marvel filmindeki Wanda Maximoff rolünden hatırlayabilirsiniz – Candy Montgomery’yi oynuyor. Jesse Plemons – onu Breaking Bad’den hatırlarsınız – Alan Gore’u oynuyor. Neredeyse Ünlü’den Patrick Fugate, Pat Montgomery’yi oynuyor. Lily Rabe – onu American Horror Show’dan hatırlarsınız – Betty Gore’u oynuyor.

Elizabeth Marvel – onu House of Cards’tan Heather Dunbar olarak hatırlayabilirsiniz – Jackie Bonder’ı oynuyor. Tomb Belfry, Don Crowder’ı oynuyor. Kristen Ritter – Breaking Bad’den Jane Margolis – Sherry Klickler’ı oynuyor. Kadromuz Brian Darcy, Mackenzie Astin, Bruce McGill, Adam Cropper, Olivia Applegate, Fabiola Andugar, Aaron Jay Roma ve Richard Jones’tan oluşuyor.

Üretim detayları

İlk olarak, HBO Max serisinin tamamı büyük Teksas eyaletinde çekildi. Austin, La Grange, Georgetown, Hutu, Kerrville, Smithville, Lockhart ve San Marcos gibi popüler yerlerde. Ayrıca Love and Death’in yürütücü yapımcıları, Dougie Houser ve House’dan ünlü David E. Kelly ve Akademi Ödüllü aktris Nicole Kidman’dır.

Aşk ve Ölüm çıkış tarihi
Elizabeth Olsen Şeker Montgomery olarak

Aşk ve Ölüm çıkış tarihi

Love and Death bu yıl içinde vizyona girecek. İlk olarak, seri şu anda üretimde. Çekimler Ocak 2022’de Teksas’ta başladı. Yine de sizinle paylaşabileceğimiz bir fragman bile yok. Üstelik kesin tarihle ilgili resmi bir bilgi bulunmamakla birlikte. Bu yıl olacağını kesinlikle sizlerle paylaşabiliriz. HBO, Candy Montgomery’nin suçuna dayanan bir dizi yayınlamayı planlayan rakip platform Hulu ile rekabet etmeyi planlıyor.

Son olarak, HBO’dan belirli bir tarih öğrenir öğrenmez sizin için bir güncelleme yayınlayacağız. Bu, Otakukart’taki aşk ve tarih hakkındaki hikayemizi sonlandırıyor. Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Ve eğlence dünyasında başka neler olduğunu kontrol etmek için lütfen ana sayfamıza gidin. Yakında görüşürüz!

AYRICA OKUYUN: Pete Davidson’ın 2022 “Netflix Şakası” Özel Sürümü ne zaman olacak?

[ad_2]

Related posts

Leave a Comment