Önerilen okuma: Top Gun: Maverick sizi bir F-18’in içine nasıl koyar?

Jake Kring-Schrefells, zil sesi

Orijinali çekerken en büyük zorluklardan biri Daha iyi Pilotları oynayan tüm oyuncuların kokpitte sürekli kusmasını engelledi. Yapım sonunda ses aşamasına geçtiğinden, 80’lerin klasiklerinin herhangi bir devamı daha gerçekçi olmalıydı. zil sesi Gerçek Donanma pilotlarından alınan GoPro çekimlerinin yeni film için ilk ilham kaynağı olduğunu, özel olarak tasarlanmış IMAX ekipmanının gerçek F-18’lerden açıların yakalanmasına nasıl yardımcı olduğunu ve Tom Cruise’un oyuncuları hazırlanmak için nasıl kapsamlı bir eğitimden geçirdiğini açıklıyor.

David McCabe ve Adam Satariano, New York Times

50’den fazla ülke, vatandaşları, hükümetleri ve endüstrileri tarafından oluşturulan verilerin kendi sınırları içinde kalmasını veya en azından yasalarına göre saklanmasını sağlamaya çalışıyor. Sözde “dijital üstünlük” arayışı, günlük kullandığımız hizmetleri veya şu anda sundukları bazı özellikleri etkileyebilir.

Philip Sherborne dirgen

AI artık sadece insan eylemlerini kopyalamaktan daha fazla beceriyle müzik öğrenebilir, çalabilir ve oluşturabilir. dirgen Şu soruya cevap arayan en dikkate değer projelerden bazılarını araştırıyor: Yapabiliyoruz diye, bu yapmamız gerektiği anlamına mı geliyor?

Engadget tarafından önerilen tüm ürünler, ana şirketten bağımsız olarak editoryal ekibimiz tarafından özenle seçilir. Hikayelerimizden bazıları bağlı kuruluş bağlantıları içerir. Bu bağlantılardan biri aracılığıyla bir şey satın alırsanız, bir ortaklık komisyonu kazanabiliriz.

[ad_2]

Related posts

Leave a Comment