Elon Musk, bir Dogecoin kurucu ortağının ‘daha zarif’ olarak adlandırmasının ardından yanıt verdi

Elon Musk, Tesla milyarderi Dogecoin’in kurucu ortağını “daha vahşi” ve “söylediği gibi kodlamayı anlamayan” olarak eleştirdikten sonra buna yanıt verdi.

Musk’ın sıklıkla tanıttığı köpek temalı kripto para birimini birlikte yaratan Jackson Palmer, Avustralya Kriket haber sitesi Musk, “biliyormuş gibi yapmakta gerçekten iyi”.

Palmer, “Daha akıllı, bir gün vaat ettiklerini yerine getirebileceği umuduyla vizyonunu satıyor, ancak bunu bilmiyor” dedi.

Musk, Palmer’a “araç” diyerek yanıt verdi ve Salı günü tweet attı: “Çocuklarım 12 yaşındayken Jackson’ın bana gönderdiği saçma sapan metinden daha iyi kod yazdı.”

Ballmer, 2018’de Musk’ın, Twitter’ın kullanıcı sinyallerinde bir kripto para dolandırıcılığı olup olmadığını tespit etmesine yardımcı olmak için yazdığı bir bota kodlama komut dosyasını verdiğini söyledi.

Palmer, Crikey’e verdiği demeçte, “Elon bu senaryoyu almak için bana ulaştı ve dediği gibi kodlamayı anlamadığı çok çabuk anlaşıldı.”

‘Bu Python betiğini nasıl çalıştırırım? “

Palmer, “Ona senaryoyu verdikten sonra hayranı değildim,” diye ekledi.

Dogecoin kurucu ortağı Jackson Palmer, Musk'ın 2018'de kendisine gönderdiği kodlama senaryosunu okuyamadığını söyledi.
Dogecoin kurucu ortağı Jackson Palmer, Musk’ın 2018’de kendisine gönderdiği kodlama senaryosunu okuyamadığını söyledi.
Getty Images aracılığıyla Bloomberg

Ancak Musk Salı günü, “Eğer bu kadar havalıysa, bunu dünyayla paylaşmalı ve herkesin Twitter deneyimini daha da iyi hale getirmeli” yanıtını verdi.

Musk ayrıca Palmer’ın Dogecoin ile olan ilişkisinin boyutunu da sorguladı.

Musk, Twitter’da “Palmer, hiçbir zaman tek bir Dogecoin kodu yazmadığını her zaman unutuyor” dedi.

Dogecoin, 2013 yılında Jackson Palmer tarafından yaratıldı.
Jackson Palmer, 2013 yılında Dogecoin’i birlikte yarattı.
Getty Images aracılığıyla NurPhoto

Palmer, Dogecoin’in kurucu ortağı Billy Marcus’tan Musk’ın suçlamalarına yanıt vermesini istedi ve Marcus’u şu tweet’e sevk etti: “Bizden sonraki insanlar, benim koda dayalı olarak yaptığımdan katlanarak daha fazlasını yaptı.”

“Sanırım 20 satır kod yazdım ve gerisini kopyaladım.”

Musk, Marcus’a, “Mütevazısın kardeşim. Billy’nin mizah anlayışı ve saygısızlığı, insanların Dogecoin’i sevmesinin büyük bir parçası” diye yanıtladı.

Palmer, Twitter beslemesinde GitHub’a yüklediği kodun bir bağlantısını yayınladı.

Musk’ın senaryonun tanıtıldığı zaman için çok basit olduğu konusundaki görüşünü kabul etmiş görünüyor, ancak bugün etkili olmayacak çünkü dolandırıcılar daha karmaşık hale geldi.

Palmer, Twitter’da “Hiçbir zaman çok karmaşık olduğunu söylemedim, ancak bu basit komut dosyası kesinlikle 2018 civarında daha az karmaşık kimlik avı hesaplarını yakalamayı ve bildirmeyi başardı” dedi.

O zamandan beri taktiklerini geliştirdiler. Bunu birçok insanla paylaştım ve onlar için işe yaradı.”

Geçen hafta Musk, uzay araştırma şirketi SpaceX’in mal ödemesi olarak dijital para birimini kabul edeceğini tweetlediğinde Dogecoin’in değerini fırladı.

Diğer şirketi Tesla, Ocak ayından bu yana çevrimiçi mağazasında dogecoin kullanımını zaten kabul etti.

Dogecoin, bilinen diğer kripto para birimlerinin düşmesine rağmen Çarşamba öğleden sonra %0,71 yükseldi. Bitcoin %1,61 düşüşle 31,136 $’a düştü ve Ethereum %2,53 düşüşle 1,905.54 $’a düştü. Coinbase verileri.



[ad_2]

Related posts

Leave a Comment