Apple’ın Mac Mini’si tüm zamanların en düşük seviyesi olan 570$’a geriledi

Engadget tarafından önerilen tüm ürünler, ana şirketten bağımsız olarak editoryal ekibimiz tarafından özenle seçilir. Hikayelerimizden bazıları bağlı kuruluş bağlantıları içerir. Bu bağlantılardan biri aracılığıyla bir şey satın alırsanız, bir ortaklık komisyonu kazanabiliriz.

Mac Mini gerçekten de M1 tabanlı bir Apple bilgisayarı edinmenin en uygun maliyetli yoludur ve şimdi bir bilgisayardan daha da iyi bir anlaşma elde edebilirsiniz. Amazon’un 2020 Mac Mini M1’i (8 GB RAM ve 256 GB depolama ile) var 570$’a satışta Kasada 99$ indirimle, şimdiye kadar gördüğümüz en düşük fiyatla eşleşiyor.

Amazon’da Mac Mini M1 satın alın – 570 $

Mini, bir Air M1 tabanında bulacağınızdan daha fazlasını, sekiz çekirdekli bir CPU ve sekiz çekirdekli bir GPU ile birlikte gelir. Ayrıca 16 çekirdekli Neural Engine’e sahiptir, böylece hızlı performans, yüksek enerji verimliliği ve neredeyse anında uyanma süreleri bekleyebilirsiniz. Çoğu kullanıcı, hatta içerik oluşturucular için yeterli gücü sağlamalı ve bazı oyunları da idare edebilir.

Mac Mini’nin dış tasarımı Intel modelinden büyük ölçüde farklı ve bu iyi bir şey. Küçük gümüş kutu, fazla yer kaplamadan hemen hemen her masa kurulumuna sığar ve iki Thunderbolt konektörü, iki USB-A bağlantı noktası, bir HDMI bağlantı noktası, bir Ethernet konektörü ve bir kulaklık jakı dahil olmak üzere bir dizi bağlantı noktası içerir.

Cihazla ilgili en büyük sorunumuz, RAM ve SSD yerine lehimlendiğinden yükseltilebilir olmamasıdır. Bununla yaşayabilirseniz, Mac Mini M1, güçlü ve güncel bir masaüstüne ihtiyaç duyan herkes için iyi bir seçim olmaya devam ediyor. Hızlı davransan iyi olur çünkü Apple anlaşmaları Amazon’da genellikle uzun sürmez.

Takip et Tweet yerleştirme En son teknoloji fırsatları ve satın alma ipuçları için Twitter’da.



[ad_2]

Related posts

Leave a Comment