Rita Ora ve Taika Waititi, nişanlandıklarına dair dedikoduları ateşledi!

Görünüşe göre gemide nişanlı bir çiftimiz var! Gelen haberlere göre Thor menajeri Taika Waititi ve şarkıcı Rita Ora nişanlandı! Kaynak ayrıca, çiftin çok yakında müsriflik içeren samimi, sade bir parti planladığını bildirdi. Parti bu yaz daha sonra planlanabilir.

İçeriden biri, çiftin tüm teklifi, yüzüğü veya büyük romantik yapıyı yapmadığını söyledi! Çift, sosyal medyada her şeyi resmileştirmedi. Ancak iç kaynağa göre, ikisi daha da yakınlaştı ve sonunda neredeyse aynı anda birbirlerine evlenmek istediklerini söylediler.

Çiftin mütevazı bir düğün planladığı söyleniyor!

İkisi yaklaşık bir yıldır çıkıyor ve Suicide Squad galasında evli bir çift olarak kırmızı halıda ilk kez sahneye çıktılar. Bir yıldır tanışırken Rita Ora ve Taika yıllardır arkadaştır.

Bu Şubat ayının başlarında, hit yapımcı Body On Me, muhteşem olduğu için onunla uğraşırken sevgilisine tatlı bir övgüde bulundu ve Thor’un yönetmenine Sevgililer Günü diledi. Bu gönderi bir dizi harika fotoğrafla geldi. Yönetmen, kırmızı halıda boy gösterirken de onu etkiledi.

Rita Ora ve Taika Waititi
Rita Ora ve Taika Waititi

Bir içeriden birinin belirttiği gibi, bu sadece aşık olmaları ve bir yıldız çift olarak ilişkilerini resmileştirme zamanına karar vermeleri meselesi! Çift daha mutlu olamaz ve düğün organizatörünü planlamak için fazla zaman harcamadıkları söyleniyor. Bununla birlikte, Ora şu anda birkaç film projesinde çalışırken, aynı zamanda bir koç olarak da çalıştığından, ikisi için de çok şey var. Avustralya’nın sesi. Bu arada, Taika Waititi, isimsiz bir filmle birlikte kendi filmlerinin de yapımcılığını yapıyor. Yıldız Savaşları Film.

Ayrıca Okuyun: Rita Ora’nın Erkek Arkadaşı: Şarkıcı Taika Waititi ile Tatil Planlıyor!



[ad_2]

Related posts

Leave a Comment