Prenses 2022: Aktörler ve karakterler hakkında her şey

Princess 2022, artan popülaritesi nedeniyle çok dikkat çekecek. Hulu, TV şovları ve filmleri için çok popüler olan akış platformlarından biri olduğundan, tahmin edin ne oldu? Şimdiye kadar, 2022 çok eğlenceli geçti, Hulu da farklı türler yarattı. Üstelik insanlar bu filmlerle boş zamanlarının tadını çıkarıyorlardı. Bunun dışında, bu filmin karakterleri bu kurgusal projenin eylemlerinde çok önemli bir rol oynamaktadır. Şu andan itibaren hayranlar bu filmin yaklaşan detayları hakkında daha fazla bilgi edinmek için sabırsızlanıyorlar.

Bu dönüm noktası filmin yaratıcıları için işler oldukça pürüzsüz oldu. Bu noktayla ilgili bir başka ilginç nokta da onun hikayesi olacak. İnsanlar zaten bu filmin tam hikayesi hakkında yorum yapıyorlar. Prensesler her zaman çok kibar olarak tasvir edildiğinden, bu sefer öyle değil. The Princess 2022’nin tüm ana karakterleri kafanızda farklı bir coşku yaratacak. Bunun da ötesinde, Hulu fragmanla geldi ve tüm konsept sizi özüne kadar sarsacak! İzleyiciler bu filmin tam senaryosunun dökümünü bekliyorlar. Ve bu makale size her şeyi anlatacak!

treyler arızası

Pekala, yakından bakarsanız, The Princess 2022’nin fragmanı, bir kulenin içinde sıkışıp kaldığınız tipik bir senaryo ile başlıyor. Fragman, Joey King’in başrolü kendisinin canlandıracağı ile başlıyor. Ama ilerledikçe, kralın kızını Julius ile evlendirmeye söz verdiğini anlayacaksın. Ama kötü niyetli. Ve ne hayal et? Kendini tanımadığı biriyle takas etmek istemediği için düğünü terk etmeye karar verir.

Prenses 2022
Prenses 2022: Joy King, Prenses’in başrolünü canlandırıyor

Ama en iyi kısmı buraya geliyor! Prenses sıradan bir kadın değil ve kesinlikle kolayca elden çıkarılabilecek biri değil. Bir sonraki sahnede, Joey aslında kötü adamlarla savaşıyor ve onlara zarar veriyor! Aniden düğünü terk ettiğinden, prenses ailesini Julius’tan kurtarmak zorunda kaldı. Ve onun atan kalbini yakalayana kadar durmayacaksın. Artık herkes onun sıradan bir prenses olmadığından emin! Eh, bu bağlam, tüm heyecanın arkasındaki ana nedenlerden biridir!

Ayrıca Okuyun: Ryan Gosling, Margot Robbie ile Barbie’de Kane’i Oynayacak

Aktörler ve Karakterler

Bu Hulu filmindeki aktörler ve karakterlerden bahsetmişken, hayranlar Joey King’in başrolde olacağı için çok heyecanlılar. Bunun dışında farklı oyuncuları da göreceksiniz. Bu filmin ana düşmanına gelince Julius, bu rolü ünlü İngiliz aktör Dominic Cooper canlandırıyor – ardından Lin ve Kai rolleri geliyor. Şu an itibariyle, filmin tamamı bu aktörlerin etrafında döndüğü için fragman mevcut karakterleri vurgulamıyor.

Prenses 1 Temmuz'da serbest bırakılacak
Prenses 2022: Dominic Cooper’ın rakibinin resimleri – Julius

Joy King’in bu çekim için o kadar heyecanlı olduğunu bilmiyordu ki, genel olarak kadınlara daha güçlü bir bakış açısı getirdiğinden emin olması gerekiyordu. Pekala, diğer tüm Joey King hayranları bu filmin ana içeriğinin gayet iyi farkında. Şimdiye kadar, kamuoyuna başka hiçbir ayrıntı açıklanmadı. Ancak hayranlar The Princess 2022 ile ilgili tüm küçük detayları öğrenmek için bekliyor.

Prenses 2022 çıkış tarihi

Princess 2022, 1 Temmuz’da vizyona girecek. Tüm bu heyecanın arkasındaki asıl sebep, prensese yepyeni bir karakter kazandırmaktır çünkü o, aksiyon ve fantezi arasında anahtar bir bağ olacaktır. İzleyiciler şimdiden şaşırtıcı spekülasyonlar yapmaya başladı. Film yapımcılarının kadınlara daha güçlü bir yaklaşım getiren türleri nasıl yarattıklarını görmek güzel.

Prenses, Hulu'nun orijinal bir filmidir.
Prenses 2022: Bu film aksiyon ve harika karakterlerle dolu

Bildiğiniz gibi prenses ceza olarak babası tarafından hapse atıldı. Ama kolay kolay geri adım atmayacak. Genelde erkekler savaşır ama bu sefer Julius’a karşı savaşırken kendini ve özgürlüğünü savunacaktır. Üstelik Joey’nin seçimi en iyi tarih seçimiydi. Kendimi tamamen bu role verdiğimden beri. Kısacası, cesur ve güçlü başlı bir prenses yolunuza geliyor!

Ayrıca Okuyun: Polis Çıkış Tarihi: Fragman Fragmanı ve Mürettebat Çıkışı!

[ad_2]

Related posts

Leave a Comment